نام اصلی آن ریواچ است و ریواس و رواش را از آن ریشه می‌گیرد در فلات شرقی ایران، فارسی زبانان آن را به نام رواش و ریواچ می‌شناسند اما امروزه در ادبیات کتابی آن را ریواس می‌گویند.

ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذاهای گوناگون استفاده می‌شود. اگر چه می‌توان این ساقه را خام خواری کرد اما برگ‌های آن مسموم‌کننده هستند.

ریواس سرشار از مواد مغذی ضروری است و کالری اندک دارد. ریواس منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین کا ۱ به شمار می‌رود و مانند سایر میوه‌ها و سبزیجات سرشار از فیبر است.

برخی از خواص ریواس عبارت است از: کمک به درمان آلزایمر، مبارزه با سلول‌های سرطانی، کمک به گردش خون، کمک به کاهش وزن، تقویت استخوان‌ها، تقویت گوارش، مبارزه با بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، پیشگیری از پیری زودرس.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 6 =