توسعه، سرویس و مالکیت در کنار هم فعالیت میکنند تا تقویت برق مپنا در فاز تعامل قاطع قرار گیرد.
به گزارش نوپیام به نقل از پول نیوز، ظرفیتهای اقتصادی در بخشهای گوناگونی تعریف و تعیین میشود، اما اقتصاد مانند یک زنجیره عمل میکند، زنجیری که باید اتصال و همبستگی لازم را داشته باشد. همانگونه که هماهنگی و همکاری در بخشهای اقتصادی میتواند تاثیرگذار باشد، تعدد مراجع تصمیم گیری میتواند اثرات منفی برجای بگذارد.
اهمیت هماهنگی و همکاری
هماهنگی و همکاری به اندازهای اهمیت دارد که شاهد اتحاد در بخشهای خصوصی هستیم. امروزه شرکتهای خصوصی در قالب کنسرسیوم به همکاری واحد میپردازند تا از یک سو هزینههای جانبی را کاهش دهند و از سوی دیگر اختیار تصمیم گیری به نمایندگان صنف یا صنعت سپرده شود تا بتوان نتیجه مطلوب تری بدست آورد.
موفقیت نیازمند مدیر توانمند
برای آنکه در هر بخشی موفقیت حاصل شود، نیازمند مدیرانی توانمند هستیم. مدیریت حرف اول را در اداره یک حرفه، یک بخش، یک اداره، یک بنگاه اقتصادی یا حتی یک مغازه کوچک میزند. نگاهی به وضعیت تمامی بخشها نشان میدهد که هر چقدر مدیریت توانمند، با تجربه، دارای خلاقیت و قاطع باشد، به همان میزان بر عملکرد آن بخش اثر میگذارد.
آسیبهای جدی ناهماهنگی
اما در هر صورت مدیریت آسیبهای خاص خودش را دارد. یک مدیر هرچقدر هم توانمند باشد، اگر هماهنگی نباشد و تعدد مراجع تصمیم گیری وجود داشته باشد، عملکرد را زیر سوال میبرد. نتیجه آنکه بدترین آسیبی که یک بخش متحمل میشود، تعدد مراجع تصمیم گیری است. تعدد تصمیم گیری مولود کاغذبازی و بروکراسی اداری است، بحرانی که تمامی بخشهای کشور را درگیر کرده است.
برق در گسترهای همه جانبه
یکی از بخشهای مهم در عرصه اقتصاد، صنعت برق است. اگرچه برق در عرصه صنعت تعریف میشود، اما به اندازهای اهمیت دارد که تاثیر مستقیمی بر تمامی بخشهای اقتصادی میگذارد. واقعیت این است که تمامی بخشهای صنعتی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی، اداری، خانگی و… متاثر از صنعت برق هستند. به عبارت بهتر قطع برق هر چقدر هم کوتاه باشد، میتواند از خانه تا صنعت را به چالش بکشاند.
تعامل در صدر
در هر بخش اقتصاد، صنعت یا کشاورزی، یک متولی سردمداری را بر عهده دارد که در بخش برق گروه مپنا (مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران) ید طولایی دارد. مپنا از راه اندازی نیروگاه تا مهندسی معکوس برای ساخت تجهیزات نیروگاهی و خطوط انتقال برق، توانمندی خود را بارها اثبات کرده و همین امر باعث شده تا نسبت به عملکرد آن اطمینان وجود داشته باشد. رمز موفقیت مپنا، بررسی کارشناسی بدون نگاه جانبدارانه بوده، سیاستی که به موفقیت تمام عیار مپنا منجر شده است. مپنا هر گاه احساس کند یک بخش یا مقطعی نیاز به اصلاح یا تغییر مسیر دارد، بدون درنگ نسبت به این مهم اقدام میکند که نمونههای فراوانی از آن را سراغ داریم.
اصلاح مسیر برق
گروه مپنا در جدیدترین رویکرد اصلاح مسیر، “حوزه برق” را راه اندازی کرد. هدف از حوزه برق، ایجاد بستر تعامل بیش از پیش فعالیتهای مرتبط با صنعت برق در واحدهای سازمانی و با هدف یکپارچگی در کسب و کار برق بوده است.
بازنگری ساختار کسب و کارهای برق
گروه مپنا به منظور تعامل سازنده بیش از پیش فعالیتهای مرتبط با صنعت برق در واحدهای سازمانی متفاوت و ایجاد چابکی و هماهنگیهای افزونتر، بازنگری ساختار کسب و کارهای برق را در دستور کار قرار داد. بدین ترتیب، با تجمیع و انتقال کلیه فعالیتهای بخش فعلی برق، بخش سرویس نیروگاهی و پروژههای سرمایهگذاری برق و آب، از پانزدهم مهر ۱۴۰۲، “حوزه برق” به صورت یکپارچه ایجاد شد.
فعالیت همپا و همسو
در حوزه برق، سه زیرمجموعه “توسعه نیروگاهی”، “سرویس نیروگاهی” و “مالکیت نیروگاهی” در کنار هم فعالیت میکنند. با ایجاد اتحاد بین سه بخش توسعه، سرویس و مالکیت، تصمیم گیریها سریعتر، جدی تر، قاطعتر و کارآمدتر خواهد شد. مدیریت بهینه سهم گروه مپنا در بازارهای داخلی و خارجی، همچنین پوشش مناسبتر انتظارات مشتریان عمده و نهایتا ایفای نقش موثرتر ملی مورد انتظار، از جمله اهداف این تغییرات خواهد بود.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!