حوادث کار یکی از جدی ترین چالش هایی است که کارفرمایان را درگیر می کند. این حوادث در بخش های گوناگونی اتفاق می افتد که یکی از جدی ترین بخش ها، کارگاه های ساختمانی است. کارگاه های ساختمانی از لحظه شروع تا لحظه پایان، آبستن حوادث کار هستند. علاوه بر آن کارگران شاغل در کارگاه های ساختمانی نیز در معرض جدی ترین تهدیدهای محیط کار قرار دارند.
به گزارش نوپیام به نقل از پول نیوز، مرگ ۱۰۰۰ کارگر ساختمانی

برای آنکه درک درستی از کارگاه های ساختمانی داشته باشیم، لازم است نگاهی به آمارهای حوادث ساختمانی بیندازیم. رییس کانون کارگران ساختمانی کشور، بهترین منبع خبری برای پی بردن به بحران های کارگاه های ساختمانی است. اکبر شوکت از مرگ سالانه 800 تا 1000 کارگر ساختمانی در سال خبر داد و گفت: ۵۰ درصد آسیب‌های کارگران در محل کارشان مربوط به کارگران ساختمانی و ۶۰ درصد فوتی‌ها در میان کارگران ایران، مربوط به کارگران ساختمانی است. نماینده کارگران ساختمانی کشور بالا بودن حوادث کار در بخش ساختمان را ناشی از نبود نظارت بر کار کارفرمایان دانست و گفت: «در بخش حوادث بزرگترین مشکلی که در زمینه حوادث کارگران ساختمانی وجود دارد، این است که کارفرمایان الزامی برای رعایت مسائل ایمنی ندارند و اهرم‌های فشار بر دوش کارفرما نیست».

 

250 ریزش گودبرداری

ساخت و ساز مرحله های گوناگونی دارد که پرحادثه ترین و دردسرسازترین مرحله ساختمان، مربوط به گودبرداری است. جدی ترین پرونده های مطروحه در محاکم قضایی، مربوط به مرحله گودبرداری است. آمار و برآوردهای سازمان آتش نشانی نشان می دهد که به طور میانگین هر ساله ۲۵۰ مورد ریزش گود با بیش از ۱۰۰ نفر تلفات سالیانه فقط در شهر تهران گزارش شده است.

 

انواع بیمه های مسئولیت در حوزه ساخت و ساز

هنگامی که بروز حادثه در بنگاه اقتصادی هر لحظه امکان دارد و هرچقدر مدیریت و پیش بینی صورت پذیرد، باز هم امکان بروز حادثه دور از ذهن نیست، این وضعیت نشان می دهد که در کارگاه ساختمانی ریسک نهفته وجود دارد که لازم است به طریقی این ریسک مدیریت شود. در این شرایط بیمه می تواند ابزار مهمی برای مدیریت ریسک باشد. بیمه پارسیان برای این چالش جدی چاره اندیشی کرده و بیمه مسئولیت حرفه ای مهندسان ناظر، طراح، محاسب و مجریان ذی‌صلاح ساختمان، بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی و بیمه مسئولیت مدنی ناشی از اجرای عملیات ساختمانی در قبال اشخاص ثالث را تعریف کرده است.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + هفت =