معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی از تحولات اساسی در صنعت بیمه خبر داد که به شکل کلی در قالب برنامه هفتم پیگیری خواهد شد.

به گزارش نوپیام به نقل از پول نیوز، علی بنیادی نائینی در گفتگو با خبرداری با تاکید بر اینکه فعالان صنعت بیمه اولین چالش جدی این صنعت است گفت: فعالان صنعت بیمه اعتقاد دارند که چالش اصلی در نرخ شکنی از سوی شرکتهای است.

وی با اعلام اینکه بنابر اعتراف فعالان صنعت بیمه، ارائه نرخ‌های غیر فنی توسط شرکت‌های بیمه، یکی از چالش‌هایی است که شرکت‌های بیمه با آن مواجهه هستند گفت: این مسئله چالش اصلی درون صنعت بیمه است و نیاز به بهبود دارد.

معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی با تاکید بر اینکه برنامه‌های تحولی صنعت بیمه مشخص و الویت بندی شده و مبنای عمل قرار گرفته گفت: اولین برنامه بحث‌های جلوگیری از ارائه نرخ‌های غیر فنی بود که در این رابطه ۱۲ برنامه اعلام شد و آن برنامه‌ها در 3 یا 4 اقدام جدی اولویت دار خلاصه شد.

وی در مورد تحول بعدی گفت: بحث‌ دیگر این بود که وقتی به بیمه گذار می‌گوییم به بیمه گر مراجعه کند، باید مشخص کنیم کدام بیمه گر گفت: ما در مقام نرخ تعیین کردن و نرخ‌های دستوری نیستیم. ولی در مقام این هستیم که شرکت‌ها را دسته بندی و تعیین کنیم کدام دسته می‌توانند چه رتبه ای را بگیرند.

بنیادی توضیح داد: رتبه بندی با کمک حوزه نظارت اتفاق می‌افتد. در حوزه نظارت بحث اعتبار سنجی و تعیین اعتبار بیمه گذاران انجام می‌شود که رتبه بندی شرکت‌های بیمه‌ها نیز در حال انجام است.

وی در تشریح اهمیت و ضرورت رتبه‌بندی شرکتهای بیمه گفت: رتبه بندی برای این است که به شرکت بیمه گر بگوییم بر اساس آیین نامه از ۴ بند معاف هستند و در فلان رتبه قرار گرفته اند.

معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی به تشریح اهمیت وضع آیین نامه پرداخت و گفت: وقتی آیین نامه در شورای بیمه وضع می‌شود، یک آیین نامه مشخص برای شرکتی است که دیروز مجوز گرفته و فاصله آن را با شرکتی که ۳۰سال است فعالیت می کند، مشخص می کند. لذا رتبه بندی می تواند کمک کند که مقررات زدایی شود.

وی با تاکید بر اینکه مقررات زدایی به نفع شرکت های بیمه است گفت: با هدف رتبه و توانمندی شرکتهای بیمه، مقررات زدایی صورت می گیرد و یکی از برنامه های در حال انجام است.

بنیادی برنامه دیگر را توسعه فناوری در صنعت بیمه عنوان کرد و گفت: شرکت های مختلفی داریم که کارهای خوبی انجام می دهند، چه شرکت های بیمه داخلی با چه شرکت هایی که خارج از صنعت بیمه است که سال قبل یک برنامه کوچک برای تلنگر بعنوان شب های نوآوری شروع کردیم و با این برنامه تلنگر می خواستیم شرایط را برای آنهایی احصا کنیم که یک محصول فناوری را می توانند در صنعت بیمه ارائه کنند و در نهایت آنها را به شرکتهای بیمه گر معرفی کنیم که این اتفاق به نحو احسن افتاده است.

وی نکته دیگر برای برنامه تحولی را، بحث مربوط به نیروی انسانی دانست و گفت: تاسیس و راه اندازی مدرسه صنعت بیمه که مورد تاکید وزیر اقتصاد است، بحث جدی است تا بتوانیم پرورش نیروی انسانی بویژه در اندازه های مدیریتی به انجام برسانیم.

معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی از نظارت بر شرک های بیمه خبر داد و گفت: شرکتهای بیمه فراز و فرودهایی دارند در یک شرکت بیمه، پرورش نیرو اتفاق افتاده و حتی بروز کردن دانش مدیران در دستور کار است که در نهایت مدرسه حکمرانی به سرانجام می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه بدنبال این هستیم که بحث ذی‌نفع واحد که در نظام بانکی است را اینجا ساری و جاری کنیم گفت: در بحث سرمایه گذاری، سهامداری و بحث های جلوگیری از مباحث مربوط به تضاد منافع، نیز بدنبال این هستیم تا بتوانیم در آن آیین نامه جاری و ساری کنیم.

بنیادی با تاکید بر اینکه امسال چند آیین نامه را اصلاح می‌کنیم گفت: آیین‌نامه ۹۷ سرمایه‌گذاری در جلسه آتی شورای بیمه در دستور کار قرار می گیرد.

وی با تاکید بر تحول در آیین‌نامه ۶۸ گفت: آیین‌نامه بیمه های زندگی که وزیر اقتصاد اعلام کرد، اتصال بیمه های زندگی به سهام، به دارایی های مالی و صندوق طلا نیز در قالب اصلاحیه انجام می شود.

معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی گفت: بحث آیین نامه های توانگری، آیین نامه ذی‌نفع واحد، آیین نامه درمان های ۹۹ و فعالیت های شرکت های فناوری بیمه، امسال به انجام خواهد رسید که از جمله تحولات برنامه‌های امسال است که به شکل کلی در قالب برنامه هفتم پیگیری می شود.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =