لوح، تندیس و نشان عالی برکت در راستای حمایت از اشتغالزایی و کارآفرینی به دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه اعطا شد.
به گزارش نوپیام به نقل از پول نیوز، در نخستین جشنواره و نمایشگاه “تلاش با برکت” از سوی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، لوح، تندیس و نشان عالی برکت بهپاس تلاشهای بانک سپه در حمایت از طرحهای اشتغالزایی و کارآفرینی در کشور به دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه اعطا شد.
فعالیتهای مثبت و تاثیرگذار ستاد اجرایی فرمان امام عملکرد مشخصی دارد که این مجموعه چه فعالیتهایی، طبق برنامه هر سال این مجموعه و با توجه به سطح فعالیت، تنوع مدیریت و جمعیت تحت پوشش آن را شاهد هستیم، بنیاد برکت برای هر کار خود یک برنامه مشخص دارد.
ستاد اجرایی فرمان امام از طریق تفاهم با ۹ بانک و یک صندوق قرضالحسنه (برکت) در سال ۱۴۰۱ موفق شد ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد اشتغال ارائه کنیم و منابعی را نیز خود ستاد اختصاص داد. سال گذشته در مجموعه ستاد موفق شد ۴۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم.
یکی از مسائل تسهیلات خرد ضمانتها است و مردم از دشواریهای ضامنهای متعدد ناراضی هستند. بخشنامه بانک مرکزی تسهیلات کسب و کارهای خود را با یک ضامن ابلاغ کرده و از بانکها خواسته شده برای این تسهیلات بیش از یک ضامن درخواست نکنند.
بانک سپه با ایجاد غرفه به معرفی خدمات و اطلاعرسانی طرحهای تسهیلاتی خود در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و تحقق شعار سال درمهار تورم و رشد تولید پرداخته و موفق به پرداخت یک هزار و ۵۱۱ میلیارد تومان در قالب ۲۲ هزار و ۳۵۹ طرح و ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۶۷ هزار نفر در کشور شده است.
چگونه میتوان از «بانک سپه» وام گرفت
در پی ممنوعیت بلوکه کردن بخشی از مبلغ وام و همچنین سپردهگذاری بدون سود برای دریافت تسهیلات، عملکرد بانکها در این راستا و رعایت این بخشنامه مورد بررسی قرار گرفته که در این گزارش به طور نمونه شرایط وامدهی از سوی بانک سپه و چگونگی برخورد این بانک با بخشنامه مربوطه رصد شده است.
بر اساس مشاهدات میدانی از برخی شعب بانک سپه، این بانک برای پرداخت تسهیلات خرد، مبلغی از وام را بلوکه نمیکند، اما در مواردی دیده شد که برای ضمانت وام، سپرده را بلوکه میکند یا به سپرده مانده در بانک سودی نمیپردازد.
همچنین طبق بررسیهای صورت گرفته، شرط پرداخت تسهیلات در برخی شعب بانک سپه، سپردهگذاری است و متقاضان باید دو تا پنج ماه سپرده بگذارند که مدل پرداخت وام از طریق سپردهگذاری در شعب مقداری متفاوت است.
در این زمینه، مسئولان یکی از شعب میگوید برای وام گرفتن باید پول در حسابتان بگذارید تا بتوانید وام بگیرید و هر مبلغی که در حساب میگذارید، میتوانید بعد از دو ماه همان مبلغ را بهصورت وام و خود سپرده را بردارید.
مدت بازپرداخت وام از این طریق دو ساله است و اگر پنج ماه سپرده گذاشته باشید، بازپرداخت وام آن پنج ساله خواهد بود و سود تسهیلات مربوطه نیز ۱۸ درصد است. نکته مهم در این زمینه، این است که بانک به سپردهای که در این مدت گذاشتهاید، سود نمیپردازد.
طبق اعلام مسئول اعتبارات شعبه دیگری از بانک سپه، این شعبه از طریق سپردهگذاری تا سقف ۵۰ میلیون تومان با سود ۱۸ درصد و یک ضامن وام میدهد.
علاوه بر این، در شعبه دیگری از بانک سپه شرایط پرداخت تسهیلات به این صورت است که باید سه تا پنج ماه سپرده بگذارید و به مبلغ ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومان وام بگیرید که سود وام ۵۰ میلیونی قرضالحسنه و بازپرداخت آن نیز یکساله است. سود وام ۱۰۰ میلیونی نیز ۱۸ درصد و برای دریافت آن ضامن نمیخواهد.
همچنین، برخی دیگر از مسئولان اعتبارات بانک سپه درباره شرایط پرداخت تسهیلات شرط سپردهگذاری را اعلام میکنند.
موردی که در روند تسهیلاتدهی بانک سپه مشاهده شده، حاکی از آن است که برای سپردهای که بر اساس آن وام میدهد، سود پرداخت نمیشود و حتی موردی مشاهده شده که سپرده را بلوکه میکند.
این در حالی است که طبق بخشنامه بانک مرکزی، وثیقه هیچ وامی در سال جاری نمیتواند وجه نقد و سپرده باشد و بلوکه کردن سپرده و بخشی از مبلغ وام ممنوع است.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!