بزرگترین همایش سرمایه‌گذاری در ایران

همایش بزرگ سرمایه گذاری و صادرات کسب و کارها و صنایع به آمریکا,کانادا و اروپا در مرکز جامعه مهندسان مشاور برگزار می گردد.

به گزارش اقتصادگران ,همایش بزرگ سرمایه گذاری و صادرات کسب و کارها و صنایع به آمریکا,کانادا و اروپا به صورت رایگان با مدیریت اجرایی جامعه مهندسان مشاور برگزار در سوم اسفندماه ۱۴۰۳ بین ساعت۹ونیم صبح تا ۱۳ ظهر برگزار می گردد.

از جمله اهداف این همایش می توان به فعالیت استارت آپی در سه کشور فوق, صدور محصولات نوآورانه به این کشورها,صادرات خدمات مهندسی و فناورانه نوآور, سرمایه گذاری شرکتی برای ارائه محصولات و خدمات, ثبت شرکت تجاری و برند, تحلیل انواع مدل های ورود به بازارهای آمریکای شمالی, تعامل با دانشگاه های کشورهای نامبرده و دریافت فاند دانشگاهی, ثبت اختراع و پتنت بین المللی, تامین سرمایه از بورس, بانک,بیمه, و سرمایه گذار خطرپذیر, تامین سرمایه از شرکت شتاب دهنده و جذب سرمایه خطر پذیر اشاره کرد.

سخنرانان این همایش,جناب دکتر ابوالفضل عباسی, رییس هیئت مدیره انجمن شرکت های دانش بنیان استان تهران, عبدالرضا کرمی,مدیرعامل شرکت مهندسان مشاور سی سخت, دکتر محمدرضا حاج غلامی, مدیرعامل هلدینگ گام, دکتر مسعود فیض, مدیرعامل گام, کیوان نقره کار مجری و راهبر همایش می باشند.

آدرس ورود به همایش و تلفن هماهنگی: تهران,ولنجک, انتهای بلوار دانشجو, بعد از میدان البرز, نبش خیابان سلامی پلاک۲۵
تلفن ثبت نام:02192001488

بنیانگذار تشریفات و گارد بانک ها در کشور

موسسات حفاظتی و مراقبتی به عنوان پلیس خصوصی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

یونس مجد در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: موسسات حفاظتی و مراقبتی در سراسر کشور به موجب آیین نامه۱۲۲ که توسط ستاد کل نیروهای مسلح تایید شده و پس از آن به وزارت کشور و پلیس ابلاغ شده است به عنوان موسسات حفاظتی و مراقبتی و پلیس خصوصی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل موسسه محافظین حریم سامان تصریح کرد: محافظین حریم سامان به عنوان بنیانگذار گارد تشریفات بانک‌های خصوصی در کشور از سال 90 و همچنین از سال ۹۴ به عنوان موسسه حفاظت و مراقبتی و پلیس خصوصی که دارای گرید یک حفاظت و مراقبت در سراسر کشور, عاملیت فروش تجهیزات دفاع شخصی و همچنین مجری آموزشی پلیس می باشد فعالیت موسسه خود را در سراسر کشور آغاز نموده است.

مجد به تشریح تیم های حفاظتی پرداخت و افزود: تیم های تشریفات از ورزشکاران حرفه ای در سطح ملی و بین المللی تشکیل شده است و اساتیدی که در ورزش های رزمی و دفاع شخصی و امثالهم تخصص ویژه ای دارند توسط تیم استخدام ما انتخاب و پس از سپری کردن مراحل اداری و استعلام های امنیتی و پزشکی ،استخدام موسسه و سپس به پروژه‌های تحت قرارداد ما منتقل می شوند ، و بعد از استخدام ، تحت آموزش اساتید خبره دوره ها و تخصص‌های مورد نیاز ،مربوط به هر پروژه را دریافت می کنند،دوره هوایی مثل حفاظت فیزیکی,تشریفات,گارد,سلاح سرد, آداب معاشرت, رفتار سازمانی اطفائ حریق ،کمک های اولیه،تیر اندازی،دفاع شخصی،شناخت آسانسور،زبان های خارجی،رفتار حرفه‌ای،اسکورت ،حفاظت از اشخاص و مهمانان و … هر تخصصی ،علوم و فنون نظامی و انتظامی که مورد نیاز یک مامور یا پلیس یار باشد ارائه می‌گردد.

وی اظهار داشت: یکی از تخصص های ویژه موسسه محافظین حریم سامان ,ساخت تیم های تشریفات و گارد در بدنه سازمان ها, بانک ها, ارگانها و نهاد ها است و تیم توسط اساتید،نظامی,انتظامی،امدادی و ورزشی ما آموزش داده می شوند و پس از سپری نمودن مراحل و دوره ها, وارد بازار کار می شوند.

در پایان مصاحبه مدیرعامل موسسه افزودند که آمادگی ارائه خدمات به تمامی ارگان‌ها ، نهادها،شرکت‌های خصوصی ، دولتی و بانک‌ها در خصوص تامین نیروی تشریفات،حفاظت،اسکورت،پول رسانی،حمل طلا و محموله ،آموزش حفاظت و مراقبت با ارائه گواهینامه از پلیس و همچنین تامین تجهیزات دفاع شخصی را اعلام نمودند.

علاقه‌مندان می‌توانند با شماره‌های ذیل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایند.

شماره تماس:53144-021
داخلی101الی102
آدرس سایت:www.mhsaman.ir

پایان خبر

مراسم گلریزان موسسه خیریه همیاران نگین هوشیار

آیین گلریزان موسسه همیاران نگین هوشیار در تالار شمس تهران با حضور چهره های سیاسی،فرهنگی،اجتماعی ،ورزشی و اقتصادی برگزار شد.در این مراسم چهره هایی مانند حمیدرضا پگاه بازیگر،علی رعدی مربی تیم ملی هفت نفره ایران،محمد نصیری ریاست بهزیستی استان تهران،سید احمد علوی رییس ستاد سمن های شهر تهران واحمد فتح اللهی کارافرین نمونه و.. برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سرکار خانم مهندس هوشیار مدیر عامل موسسه خیریه همیاران نگین هوشیار طی سخنانی گفت:همه ما یک خانواده ایم وکودکان بی سرپرست یا بد سرپرست هیچ تفاوتی با فرزندان خود ما ندارند.همیشه به کمک خیرین نیکوکار برای انها کارهای ارزشمندی مانند تامین غذا،مسکن و لباس و..صورت می گیرد اما ایا به طور مثال در زمینه ورزش و کشف استعدادهای انان کارهای علمی و ریشه ای صورت می گیرد؟ در زمینه گردشگری و اشنایی انان با تاریخ و داشته های فرهنگی چطور؟برای پس از سنین 18 سالگی انان که عملا باید به عنوان یک فرد مستقل با مهارتهای لازم جهت ارتزاق وارد بدنه جامعه می شوند چه راهکارهایی اندیشیده می شود؟اینها و هزاران موضوع دیگر دغدغه همیشگی ما در خیریه هست.

وی در ادامه افزود: همانطور که می دانیم به موجب ایه شریفه قران برکت در جماعت و حرکت های جمعی است پس از شما عزیزان می خواهم در ادامه راه ما را چونان همیشه تنها رها نکنید و یاری مان کنید و من ایمان دارم که با وجود شما عزیزان ما در انجام این رسالت خطیر به اندازه وسع وتوانایی خود ثابت قدم خواهیم بود.لازم به ذکر است اخیرا علاوه بر مسئولیت های ذاتی در قبال کودکان بی سرپرست تحت پوشش، تشکیل یک تیم فوتبال پسران و تامین زمین تمرین برای تیم استقلال شهربانو برای دختران که فاقد زمین تمرین بودند هم مورد توجه موسسه با اولویت دادن به نیازهای ورزشی کودکان تحت سرپرستی خیریه مورد توجه است.
در ادامه ضمن پخش پیام ویدیوئی وحید شمسایی در حمایت و همراهی با موسسه خیریه همیاران نگین هوشیار،گروه موسیقی سروش مستان برای دقایقی به اجرای برنامه پرداختند.

محمد نصیری رئیس بهزیستی استان تهران دیگر سخنران این مراسم بود که ضمن خیر مقدم به حضار گفت:در ساختار نظام رفاه اجتماعی یکی از مولفه هایی که باید در جامعه نهادینه سازی شده ورشد کند و درفرهنگ و ساختار اجتماعی جایگاه لازم را پیدا کند مشارکت مردمی و بالا بردن شاخص این فعالیتهای مردم نهاد در میان احاد مردم است.در واقع امروزه حقیقتی ملموس ان است که بدون مشارکت مردم در تمامی حوزه ها هیچ حرکتی در بسترهای اقتصادی و فرهنگی و..به غایت اهداف خود نخواهد رسید و کاستن تدریجی از میزان تولی گری دولت در این گونه بسترهای مردم نهاد امری بدیهی می نماید.

در دهه های 60 و 70 در کشور 250 اردوگاه نگاهداری از ایتام وجود داشت که این مراکز بدون تعارف درتربیت یک فرد مستقل برای ورود به جامعه عملکرد چندان مطلوبی نداشتند.ازابتدای دهه 80 توسعه مراکز مردم محورنگهداری ایتام و سپردن این امور به خود مردم نضج گرفت.امروزه نگاه و تبیین مسیرسازمان در طرحی به نام میزبان طوری است که کودک یتیم دروهله نخست بیشتر از ملزومات زیستی و خانه به خانواده به مفهوم واقعی کلمه احتیاج دارد و این امر مستلزم بسترسازی فرهنگی در میان مردم می باشد.هدف و بهتر بگویم دغدغه امروز ما این می تواند باشد که هر خانواده ایرانی با گذراندن دوره های اموزشی رایگان وطی مراحل وبروکراسی لازم بتواند میزبان یک کدک یتیم در محیط خانه باشد تا این کودکان از نعمت خانواده و چشیدن طعم شیرین داشتن ان محروم نباشند.در مورد سالمندان هم برنامه هاییاز این دست در دستور کار است.

وی در بخش پایانی صحبتهای خود با اشاره به ایه شریفه ” لن تنالو البر حتی تنفقوا مما تحبون” تصریح کرد: طبق نص صریح ایه،محال است کسی ارامش حقیقی بیابد مگر انکه از انچه دوست میدارد بخشش کند.این تعبیر امروز در حرکت دوستانمان در خیریه همیاران نگین هوشیار و شما عزیزان حاضر در این مراسم و کلیه خیرین در جای جای کشورمعنی می شود.

دیگر سخنران این مراسم مهندس احمد فتح اللهی از کارافرینان برتر کشور بود که در سخنان خود اظهار داشت:همه ما را خدا بسیار دوست دارد که امروز توفیق حضور در این مراسم را داریم.همه ما انسانیم و صدالبته که به عنوان انسان در قبال هم مسئولیم بدیهی است که کارخیرهمانند بذری که در دل زمین کاشته می شود و با حسن نظر حضرت حق تبدیل به خوشه های عظیم می شود،هزاران خیر برای خیر در درگاه احدیت در پی دارد.

نویسنده کتاب ” کار افرینی به سبک احمد فتح اللهی” در ادامه ضمن بیان خاطره ای از چگونگی ورود خود به عرصه تولید،کسب و کار و فعالیت های اقتصادی پس از پایان خدمت سربازی پرداخت و گفت: نتیجه توکل به حضرت احدیت،جدیت و تلاش شبانه روزی و توفیق خدمت به دیگران و کار خیر در زندگی من ان است که امروز مسئولیت 7 کارخانه و پرسنلی بالغ بر 850 نفر با بنده می باشد و این نیست جز نتیجه توکل و توجه به حضرت احدیت و سعی و کوشش و مرارت بسیاراخرین سخنران این مراسم هم دکتر سید احمد علوی عضو شورای شهر تهران و ریاست ستاد سمن های شهر تهران بود که ضمن خوشامد به حضار حاضر در مراسم گفت: نکته اول انکه جامعه پویا جامعه ای است که در ان همه اقشار دغدغه یکدیگر وهمنوع را دارند و این همان جامعه ایده ال بشری و مدینه فاضله ای است که همه در پی انیم. بنده در طول 5/3 سال گذشته درستاد سمن های شهر تهران و نیز سنوات دیگر خدمت که مسئولیت هایی را برعهده داشته ام یاد گرفتم واموختم که با همدلی و همراهی با هم می توان اسانتر سختی ها را پشت سر گذاشت و به موفقیت رسید.

چنانچه باهم دیدیم که درایام کرونا لزوما داشتن تکنولوژی به تنهایی نجات دهنده بشرنبود.کرونا اتفاقی عجیب دراین کره خاکی بود که عملا همه چیزانسان منجمله اغلب فعالیتهای بشری را مختل کرد وطبعا هزینه های سرسام اوری چه به جهت مالی و چه به لحاظ انسانی در جهان برجای گذاشت.کشورمان ایران با انکه امکانات تکنولوژیکی کمتری نسبت به سایرملل مترقی داشت اما بالنسبه توانست با اسیب کمتری در قیاس با کشورهای پیشرفته و به بهترین شکل ممکن از این بحران عبور کند.ایا این مهم جز با همیاری و همدلی حاصل شد؟ در ان ایام همه مردم گویی اعضای یک پیکر واحده بودند.

 

نکته دیگر انکه طبق اموزه های دینی ما یکی از بزرگترین عبادتها خدمت به خلق خداست.طبق ایه شریفه ی قران “انا جعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفو ان اکرمکم عند الله اتقیکم…” که می فرماید ما شما را از نژادها وملتها وبا رنگ پوست متفاوت افریدیم که یکدیگر را بشناسید و بدانید که گرامی ترین شما نزد خدا با تقوا ترین شماست..در اینجا یکی از وجوه تقوی شاید این باشد که اصولا چقدر دلتان به حال هم نوعتان می سوزد؟چقدر دغدغه انها را دارید؟ و اساسا گرفتاری یک همنوع چقدر برایتان مهم است؟ اینقدر میدانیم که راضی کردن قلبی،نشاندن لبخند بر لبانی،رسیدگی و بخشش به یتیم ومستمندی می تواند گاه گره هایی را باز کند که بازکردنشان غیرممکن به نظر می رسد.نمیخواهم بگویم که با برنامه ریزی و جدیت و پشتکارومطالعه نمی توان موفق شد اما می خواهم بگویم گاه با شاد کردن دلی واحقاق حق مظلومی یا دستگیری از نیازمندی قطعا موفق می شویم.بیایید در کنار عزیزانی در خیریه همیاران باشیم که تمام قد در کنار ایتام هستند.

روز پدر در خیریه چرخ و فلک

در تاریخ 24 دیماه 1403 بمناسبت شب میلاد مولاعلی (ع) و گرامیداشت روز پدر، جشن خیریه ای با مشارکت مرکز نیکوکاری چرخ و فلک با میدریت مهندس رضا باغانی و انجمن مدیران ماندگار با مدیریت دکتر احمد کجوری و همیاری مرکز استعدادیابی گنج نهان با مدیریت سرکار خانم دکتر ابراهیم زاده با شکوه خاصی در تالار همایش های کوثر برگزار گردید.

مجری پرتوان این جشن سرکار خانم ملک پور، مجری باسابقه صدا و سیما مسئولیت هدایت جشن بر عهده داشتند.
دکتر کاظمی دینان، از چهره های ماندگار روابط عمومی، اولین سخنران جشن به بیان اهمیت کار خیر در جامعه پرداختند.

سخنران دوم سرکار خانم دکتر پریچهر شاهسوند، استاد دانشگاه و مسئول سازمان های مردم نهاد نیز بر تداوم کار خیر و تاثیر اجتماعی کار خیر بر لایه های مختلف جامعه تاکید ورزیدند.
دکتر ساداتیان، دیپلمات برجسته و نماینده محترم ادوار مختلف مجلس نیز بر لزوم مهرورزی سخن گفتند.

از مهمانان و چهره های شاخص این جشن خیریه که بمناسب شب میلاد حضرت علی(ع) و گرامیداشت روز پدر برگزار شده بود می توان به امیر غفاری و امیر تیمساررودباری از فرماندهان نیروی هوایی ارتش، دکتر ملکی استاد دانشگاه نیروی هوایی ، دکتر زارع و همسر گرامی، جناب آقای کامران کوهستانی و همسر بزگوار خانم دکتر رفعت موسوی، جناب دکتر لوح موسوی و خانم دکتر علی اکبری، جناب آقای هادی گرجی کارشناس ارشد رسانه،هنرمند گرامی آقای شروین سلیمانی و هنرمند گرامی آقای محسن الوانی، هنرمندان پیشکسوت جناب آقای احمدرضا اسعدی و جناب آقای رمضانی فر اشاره کرد.

در ادامه برنامه با اجرای هنرمندانه گروه موسیقی مهندس محمود بخرد و نوازنگان همراه روح و جلای روحانی به این جشن بخشیده شد.
در انتهای این جشن باشکوه مسابقه قرعه کشی با شرکت کنندگان انجام گرفت و به قید قرعه به 12 تن از شکت کنندگان تندیس شکیل صنایع دستی مزین بنام حضرت علی (ع) اهدا گردید.

فرصت طلای برای توسعه بازارهای بین المللی ایران

کیوان نقره کار,فعال در حوزه تکنولوژی, در رابطه با رویداد تجاری سازی استارتاپ ها گفت: شرکت های استارتاپ به طور معمول شرکت های نوپا و مبتنی بر فناوری و آماده بزرگ شدن در ابعاد فنی و تجاری هستند .

وی به همایش تجاری سازی استارتاپ ها اشاره کرد و گفت: همایشی که درحال برگزاری است با توجه به بازار بین المللی ایجاد شده تا فرصت های توسعه بازار به خصوص کانادا و اروپا را تحلیل کنیم.

این فعال حوزه تکنولوژی ادامه داد: مجموعه هلدینگ گام انرژی که متولی این همایش است سال ها در این زمینه فعالیت دارد و استارتاپ های مختلفی را به اروپا و آمریکا انتقال و با جذب سرمایه,به توسعه بازارشان کمک کرده است.

وی در پاسخ به اینکه در این زمینه آیا ممکن است خروج متخصصان مغزها صورت بگیرد به خبرنگار ما گفت: اساسا این اتفاق رخ نخواهد داد چرا که حضور استارتاپ ها در کشورهای مختلف بیشتر جنبه ارزآوری دارد و این فرصت ها باعث زنده شدن کسب وکاها در داخل کشور است و در نهایت منجر به کارآفرینی و توسعه رویکرد دیجیتال می شود.

نقره کار به تعریف تجاری سازی پرداخت و گفت: اساسا تجاری سازی یعنی یک ایده و محصول را به درآمد پایدار تبدیل کنیم بنابراین تجاری سازی از زمان ایده پروری آغاز می شود.و اینکه این مسیر از کجا شروع می شود بسته به نوع شرکت ها و کشورها متفاوت است چرا که قوانین متفاوت است و خوبی هلدینگ گام انرژی این است مسیر این فرایند و ادبیات حضور در کشورها را می داند و می تواند هزینه ها را کاهش و تسهیلات ایجاد کند.

نقره کار به راه ارتباط لا هلدینگ گام اشاره کرد و گفت: برای ارتباط استارتاپ ها با مجموعه هلدینگ گام, کافی است گام انرژی را در گوگل جستجو و کارشناسان آماده پاسخگویی و ارائه هستند.

وی در پایان افزود: اگر می خواهیم اقتصاد پویا داشته باشیم بی شک باید با شرکت های بین المللی همکاری داشته باشیم و نیاز است مرزها درنوردیده شود و افراد ارتباطات خودشان را گسترش دهند و هر چقدر ارتباط صورت بگیرد قطعا اقتصاد پایدار تر هم در کشور رقم می خورد.

علیزاده سال نو میلادی را تبریک گفت

سال جدید میلادی را خدمت تمامی مردم آزاده و صلح طلب دنیا که با تظاهرات گسترده خودشان در سراسر جهان از مردم مظلوم غزه حمایت کردند تبریک عرض میکنم.

فلسفه تولد حضرت عیسی بن مریم علیه السلام، صلح طلبی و خیرخواهی برای تمامی مردم و بندگان خداوند متعال است.

علیرغم تمام اتفاقات تلخ و شیرینی که در منطقه افتاده باید بدانیم که پیروزی نهایی برای ملت هایی است که در برابر زورگویان تسلیم نشدند و از مواضع به حق خود کوتاه نیامدند.

مسلماً استعمارگران غرب با قربانی انسان های بیگناه در شرق اروپا ، غزه، سوریه و غیره دستاوردی جز تنفر دیگر ملل را به دست نخواهند آورد.
تمامی ملت های جهان فهمیده اند که سیستم های غربی با ایجاد جنگ ، نژاد پرستی ، تبعیض ، کشتار کودکان ، ایجاد بیماریهای جدید و در کل با ایجاد استرس ، ترس و وحشت تقویت می‌شوند و زنده می‌مانند.
رسالت الهی همه ما ایجاد ابزارهای مقابله با تصمیمات خصمانه غربی و غربگرایانه است.

کشورهای دوست و هم پیمان از جمله جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه باید با ایجاد اتاق فکر های مشترک اقدامات لازم برای فرهنگ سازی تجارت خارجی مشترک را برنامه ریزی کنند.

به دست آوردن بازار های جهانی با تکیه بر توانمندی های دو طرف در حوزه های مختلف از جمله کیفیت تولید و ارتباطات موثر در کشورهای ثالث اولین رکن اساسی برای کاهش سلطه دلار است.

دنیای امروز شکوفایی اقتصادی را برتر از تمامی ایدیولوژی ها میداند و هر ارتباط خارجی که بدون تاثیر مثبت بر اقتصاد کلی و جزئی باشد را رد میکند، و پر واضح است که پاشنه آشیل تمامی ملت ها برای بقاء تاثیر مثبت بر تجارت جهانی است.

و در پایان عرض میکنم که خداوند متعال هرگز نسل بشر را برای برون رفت از سلطه اهریمن بدون منجی نگذاشته است.
بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین.
سال نو مبارک.

کاهش تولید ناخالص داخلی با قطعی برق

دبیر کل سازمان مدیران و متخصصان گفت : مسئله ناترازی برق در ایران به یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور تبدیل شده است.
چالش ناترازی برق و خسارت سنگین به صنایع کشور
به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از طبق گزارش وزارت نیرو، در تابستان سال ۱۴۰۲، اوج مصرف برق به بیش از ۷۲ هزار مگاوات رسید، در حالی که ظرفیت تولید نیروگاه‌های کشور حدود ۶۵ هزار مگاوات بود. این اختلاف هفت هزار مگاواتی، مشکلات گسترده‌ای را در تأمین برق برای بخش‌های خانگی، صنعتی و تجاری ایجاد کرد.

آمارها و دلایل ناترازی برق

دکتر بنی‌هاشمی با اشاره به آمارهای جهانی گفت:
“در حال حاضر، مصرف سرانه برق در ایران حدود ۳۰۰۰ کیلووات‌ساعت است، که این عدد در کشورهای پیشرفته به دلیل بهره‌وری بالاتر به‌مراتب کمتر است. یکی از دلایل اصلی ناترازی، فرسودگی نیروگاه‌ها و کاهش راندمان آن‌هاست. بیش از ۴۰ درصد نیروگاه‌های کشور عمر بالای ۳۰ سال دارند.”

وی افزود: “سرمایه‌گذاری‌های ناکافی در توسعه انرژی‌های نو و فناوری‌های بهره‌ور نیز بر این مشکل دامن زده است. در سال‌های اخیر، تنها حدود ۵ درصد از ظرفیت تولید برق کشور از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شده که بسیار کمتر از استانداردهای جهانی است.”

توقف تولید در صنایع بزرگ

ناترازی برق تأثیرات مستقیم و غیرمستقیمی بر صنایع بزرگ کشور داشته است. طبق آمار سازمان صنایع، در تابستان ۱۴۰۲، بیش از ۳۰ درصد از ظرفیت تولید مجتمع‌های صنعتی از جمله فولاد، سیمان و پتروشیمی به دلیل قطعی برق کاهش یافت.

دکتر بنی‌هاشمی در این باره توضیح داد:
“صنایع بزرگی مانند فولاد و سیمان که نیازمند برق مستمر هستند، مجبور به کاهش یا توقف تولید شدند. این موضوع نه‌تنها باعث کاهش تولید ناخالص داخلی شد، بلکه افزایش قیمت کالاهای مرتبط را نیز در پی داشت. به‌عنوان مثال، قطعی برق در صنعت سیمان موجب افزایش ۴۰ درصدی قیمت این محصول در بازار شد.

دبیر کل سازمان متخصصان و مدیران برای مقابله با این بحران، به راهکارهای مختلفی اشاره کرد که سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر: “استفاده از انرژی خورشیدی و بادی می‌تواند حداقل ۱۰ درصد از تقاضای فعلی را کاهش دهد. یکی از آن هاست .

بنی هاشمی گفت : در حال حاضر، بیش از ۳۰ درصد از مصرف برق در بخش خانگی غیرضروری است. ایجاد طرح‌های مشوق مالی برای کاهش مصرف می‌تواند مؤثر باشد.

دبیر کل سازمان مدیران و متخصصان ایران به بازسازی و نوسازی نیروگاه‌ها هم اشاره کرد و افزود : با ارتقای فناوری در نیروگاه‌های موجود، راندمان آن‌ها می‌تواند از حدود ۳۵ درصد به ۵۰ درصد برسد..

وی ادامه داد : استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای پیش‌بینی و مدیریت بار شبکه می تواند از قطعی برق جلوگیری کند .

بنی‌هاشمی در پایان گفت: با اجرای این راهکارها، می‌توان طی پنج سال آینده شکاف تولید و مصرف را کاهش داد. اما این امر مستلزم عزم جدی دولت و مشارکت بخش خصوصی است.”

ناترازی برق نه‌تنها یک چالش اقتصادی، بلکه تهدیدی برای امنیت انرژی کشور است. توجه به آمارها و تحلیل‌های کارشناسی می‌تواند زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های مؤثرتر در این حوزه باشد.

تخلف در امضای قرارداد با یک پیمانکار در سال ۹۳

نقل از تسنیم امین کلاهدوزان رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: سامانه ستاد ایران فعالیت خود را در سال 91 آغاز کرد اما در سال 93، تفاهم‌نامه‌ای بین رئیس وقت مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و مدیرعامل وقت بانک ملّت (پیمانکار شرکت بهسازان ملت) امضا شده است که بدون طی تشریفات قانونی و مواد آن خلاف مقررات و قوانین است.

وی با بیان اینکه در دولت قبل به این تخلّف رسیدگی نشده است افزود: این تخلف از سال 1393 تا 1401 ادامه داشته و مبالغ واریزی مربوط به کارمزد سامانه به حسابی غیر از خزانه دولت واریز می‌شده است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ادامه داد: مشکل ایجادشده در درگاه پرداخت الکترونیک کارمزد سامانه مناقصه ستاد ناشی از تخلّف شرکت پیمانکار (بهسازان ملت) است که اقدام این شرکت مغایر و مخالف با قوانین و مقررات کشور است.

وی تصریح کرد: در دوره جدید پس از بررسی‌هایی که با همکاری نهادهای نظارتی انجام شد و محرز شدن مسئله تخلّف، پس از اعلام و ارجاع به مراجع و دستگاه‌های ذی‌صلاح، درگاه‌های مغایر قانون از مسیر سرویس‌دهی خارج و واریز وجوه مستقیم به خزانه انجام می‌شود.

کلاهدوزان گفت: در شهریورماه اولین مرحله از اصلاح حساب (مربوط به معاملات کوچک و متوسط) و از سوم دی‌ماه دومین مرحله از جایگزینی حساب واریز انجام شده است. بر اساس دستورالعمل جدید که مرکز به کلیه دستگاه‌های اجرایی ارسال کرده است، پرداخت‌ کارمزد برنده (مرحله آخر مناقصه) باید صرفاً به شماره‌ حساب نزد خزانه و به نام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی انجام شود.

وی با بیان اینکه سامانه ستاد بدون اختلال و اشکال در حال سرویس‌دهی است و تنها مشکل در درگاه پرداخت یکی از زیرسامانه‌ها وجود دارد افزود: حساب‌‌های رسمی و معتبر فقط و فقط از طریق درگاه اینترنتی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام می‌شود که همگی حساب‌های معتبر خزانه دولتی است و لازم است برندگان مناقصه از واریز مبالغ به حساب‌های دیگر جداً خودداری کنند.

کلاهدوزان ادامه داد: در زمان حاضر هیچ اختلال و یا توقفی در فعالیت‌های سامانه ستاد ایران وجود ندارد و کلیه خدمات سامانه اعم از فراخوان، توزیع اسناد، گشایش الکترونیکی پاکت­ها و اعلام و انتخاب برنده، در سامانه کمافی‌السابق در دسترس ذی‌نفعان است و از جهت کاری سامانه بدون مشکل به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

وی گفت: امیدواریم با اقدام سریع مراجع نظارتی و قضایی ذی‌ربط، 4 الی 5 ماه آینده روال پرداخت‌ها در سامانه ستاد ایران مجدداً به‌صورت الکترونیکی و به حساب خزانه دولت انجام شود.

کلاهدوزان در پاسخ اینکه چه‌مبلغ کارمزدی در این 9 سال به حساب خزانه دولت واریز نشده است گفت: چون بخشی از این رقم مربوط به پیمانکار و بخشی نبوده است، دادگاه مبلغ دقیق این کارمزد را تعیین خواهد کرد اما رقم کارمزدی که به حساب خزانه واریز نشده و سهم دولت بوده زیاد است.

وی در پاسخ به اینکه آیا در دادگاه نیز این تخلف محرز شده است یا خیر، گفت: دادگاه این مورد را بررسی می‌کند که این پول به‌صورت غیرحق گرفته شده یا خیر و تشخیص تخلف صورت‌گرفته مربوط به دستگاه نظارتی است که سازمان بازرسی نیز این تخلف را اعلام کرده است.

کلاهدوزان ادامه داد: روال مشخص و تشریفات قانونی لازم طی نشده است اما اینکه این تخلف چه‌آثاری دارد در دادگاه در حال بررسی است.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پاسخ به اینکه تفاهم‌نامه صورت‌گفته تا چه‌تاریخی منعقد شده بود، گفت: اعتبار این تفاهم‌نامه تا سال 1401 بود.

بنابر این گزارش بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مناقصه‌گر برنده لازم است با مراجعه به یکی از شعب بانک، مبلغ کارمزد (درج‌شده در کارتابل مدیریت پرداخت ـ منوی کارمزد) را به شماره حساب 4001062701029390نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با شماره شبای 330100004001062701029390 IRبه نام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با شناسه واریز / پرداخت 390062782140186000214000405500واریز نموده و پس از واریز نسبت به ثبت تیکت به‌همراه تصویر فیش واریزی و درخواست اعمال فیش و ادامه مراحل در سامانه ستاد ایران اقدام نماید.

رشد ۶۳ درصدی معاملات، نوید بخش آینده ای روشن

در حاشیه اعلام گزارش 9 ماهه تجارت الکترونیکی کشور، امین کلاهدوزان، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در گفت‌وگویی با خبرنگار ما، با اشاره به اهمیت حمایت از استارتاپ‌ها، از پذیرش 5 شرکت نوآور در سندباکس مرکز خبر داد. کلاهدوزان با بیان اینکه “سندباکس، بستری امن و کنترل‌شده برای آزمایش ایده‌ها و محصولات جدید است”، افزود: “حمایت از کسب‌وکارهای نوپا و نوآور، از اولویت‌های اصلی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی است.” وی با اشاره به رشد 63 درصدی ارزش معاملات تجارت الکترونیکی و رسیدن به 3،467 هزار میلیارد تومان، این رشد را نشان‌دهنده پویایی و ظرفیت بالای این حوزه دانست. رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی همچنین به رشد 19.8 درصدی تعداد کل معاملات و رسیدن به 3.395 میلیارد فقره، رشد 3.7 درصدی تعداد اینمادهای صادر شده و رسیدن به بیش از 76 هزار عدد و رشد 71.3 درصدی صدور گواهی امضای الکترونیکی و رسیدن به بیش از 4 میلیون و 604 هزار گواهی اشاره کرد. کلاهدوزان در پایان تاکید کرد: “مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با تقویت ماموریت سیاست‌گذاری و توسعه‌ای خود و با حمایت از استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای نوآور، به دنبال ایجاد فضایی پویا و رقابتی در حوزه تجارت الکترونیکی است.”

امیدبخشی و بصیرت در مناطق آزاد کشور

به نقل از پول نیوز، آغاز فصلی نو در توسعه مناطق آزاد: امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان متخصصین و مدیران ایران

در نشست مشترکی که با حضور دکتر رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، و دکتر ایمان مصدری، ریاست سازمان متخصصین و مدیران ایران، برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید که نویدبخش تحولاتی بنیادین در توسعه زیرساخت‌ها، بهبود فضای کسب‌وکار، و استفاده از فناوری‌های نوین در مناطق آزاد کشور است.

بهبود فضای کسب‌وکار؛ اولویتی استراتژیک

دکتر مسرور با تأکید بر اهمیت این تفاهم‌نامه، آن را گامی مؤثر برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمانی و ملی دانست. وی گفت:
“یکی از اولویت‌های اصلی ما در دبیرخانه، بهبود فضای کسب‌وکار و حذف گام‌های زائد در فرآیندهای اجرایی است. توانمندسازی فناوری اطلاعات و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در این مسیر نقش اساسی ایفا خواهد کرد.”

وی همچنین اشاره کرد که پیاده‌سازی هوش مصنوعی نیازمند یک اکوسیستم جامع است:
“برای بهره‌برداری از این فناوری، باید زیرساخت‌ها، فرهنگ‌سازی و شرایط لازم فراهم شود. خوشبختانه، برخی مناطق آزاد کشور از ظرفیت‌های بالقوه‌ای برخوردارند و دبیرخانه آمادگی کامل دارد تا این بسترها را ایجاد کند.

تعهد به اجرای عملیاتی تفاهم‌نامه

دکتر مسرور تأکید کرد که این تفاهم‌نامه نباید صرفاً به یک توافق روی کاغذ محدود شود و تمامی مسئولان دو طرف باید با جدیت برای عملیاتی کردن آن تلاش کنند. وی افزود:
“ما آماده‌ایم تا ایده‌های مطرح‌شده در این تفاهم‌نامه را به طرح‌های تجاری و اجرایی تبدیل کنیم و گام‌های عملی برای تحقق اهداف برداریم.”

 

strong>قدردانی از عملکرد سازمان متخصصین و مدیران ایران

دکتر ایمان مصدری، ریاست سازمان متخصصین، در این نشست ضمن تشکر از توجه ویژه دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به ظرفیت‌های سازمان‌های غیردولتی، گزارشی جامع از تأسیس، ساختار، و عملکرد بخش‌های مختلف سازمان متخصصین ارائه داد. وی این تفاهم‌نامه را فرصتی برای هم‌افزایی میان تخصص‌های متنوع و ظرفیت‌های مناطق آزاد کشور دانست.

محورهای کلیدی تفاهم‌نامه؛ راهی به سوی توسعه پایدار

این تفاهم‌نامه بر چهار محور اصلی تمرکز دارد:
1. تشکیل واحدهای مشاوره کسب‌وکار به‌منظور ارائه خدمات مشاوره‌ای به سرمایه‌گذاران.
2. راه‌اندازی بوت‌کمپ‌های سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری با هدف جذب و هدایت سرمایه‌های داخلی و خارجی.
3. تشکیل اتاق‌های تخصصی هوش مصنوعی برای تسریع در فرآیندهای نوآوری و دیجیتالی‌سازی.
4. مطالعات میدانی، مقاوم‌سازی و بهسازی مناطق آزاد کشور با بهره‌گیری از خدمات معاینه فنی ساختمان.

معاینه فنی ساختمان؛ تحولی در بهسازی و ایمنی مناطق آزاد

یکی از نکات برجسته این تفاهم‌نامه، گنجاندن معاینه فنی ساختمان در دستور کار مطالعات و بهسازی مناطق آزاد است. این اقدام می‌تواند نقش بسزایی در ارتقای استانداردهای ایمنی و کیفیت ساخت‌وساز در این مناطق داشته باشد و راه را برای جذب سرمایه‌گذاران و افزایش اعتماد آن‌ها هموار کند.

آینده‌ای روشن در انتظار مناطق آزاد

این تفاهم‌نامه، نمونه‌ای از همکاری موفق میان بخش‌های دولتی و غیردولتی است که می‌تواند الگویی برای سایر سازمان‌ها باشد. با اجرای دقیق این توافق و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مشترک، مناطق آزاد کشور در مسیر تحولی پایدار قرار خواهند گرفت.
همچنین بخوانید  اولین جلسه شورای لجستیک مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برگزار شد
امید می‌رود این همکاری ارزشمند با همراهی و حمایت تمامی طرف‌ها، به نتایجی ملموس و چشمگیر در حوزه‌های اقتصادی، فناوری و ایمنی منجر شود

پایان