در شرایطی که بخش قابل توجهی از ارزهای کشور صرف واردات خودروهای لوکس می شود، تولید خودروهای لوکس در داخل می تواند از ارزبری جلوگیری و باعث حفظ ارز افزوده در داخل شود.

به گزارش نوپیام به نقل از پول نیوز، در شرایطی که تحریم‌های شدیدی علیه کشورمان اعمال می‌شود، لازم است واردات اولویت بندی شود و تامین نیاز‌های اولیه در دستور کار قرار گیرد. اگرچه این مهم باید به صورت جدی پیگیری شود، اما واقعیت این است که دهک بندی جامعه باعث شده تا نیاز‌های هر دهک متفاوت با دهک دیگری باشد. بی شک توان مالی دهک‌های بالای جامعه باعث می‌شود تا اقدام به خرید کالا‌هایی کنند که در گروه لوکس و مجلل تعریف می‌شود.

تجمل گرایی در اوج

اگرچه شعار‌های بسیاری بر فاصله گرفتن از تجمل گرایی و حرکت به سوی ساده زیستی به ویژه از سوی مسوولان مطرح می‌شود، اما واقعیت چیز دیگری را نشان می‌دهد. هنگامی که همسر رییس مجلس شورای اسلامی برای خرید سیسمونی دخترش به ترکیه می‌رود تا ارز‌های کشور را صرف خرید کالا‌هایی کند که نمونه‌های با کیفیت آن در داخل تولید می‌شود، یا میرسلیم نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در حالی شعار مرگ بر آمریکا سر می‌دهد که کفش آمریکایی برپا می‌کند تا در خانه ملت قدم بزند، یا چهره‌های شاخصی که برای زایمان فرزندشان به خارج می‌روند تا اقامت بی دردسر خارج از کشور را بگیرند و هزاران مورد دیگر که بیانگر نفاق در گفتار و رفتار است، باید به فکر این باشیم که زمینه تامین نیاز‌های متمولان را در داخل ایجاد کنیم.

تجمل گرایان خودرویی

یکی از کالا‌هایی که می‌تواند باعث فخرفروشی متمولان شود، خودرو است. خودرو به روش‌هایی گوناگون ابزار خودنمایی شده و می‌شود. فخرفروشی از سرمایه دارانی شروع می‌شود که سوار خودرو‌های گران قیمت می‌شوند و به آرامی در خیابان‌ها حرکت می‌کنند تا دل ببرند و به جوانانی ختم می‌شود که شب‌ها در اندرزگو دور دور می‌کنند تا برای دیگر شهروندان مخاطره ایجاد کنند و مصداق جویای هیجان باشند. بنابر این خودرو به عنوان ابزار فخر فروشی، زیر پای سرمایه دارانی است که به هر قیمت آن را بدست می‌آورند.

ضرورت تامین نظر فخرفروشان

فاصله طبقاتی و پول‌های بادآورده این هشدار را می‌دهد که هیچ مانعی نمی‌تواند تمایلات سرمایه داران را سرکوب کند به همین دلیل باید شرایطی را رقم زد تا نیاز سرمایه داران در داخل تامین شود. به همین دلیل گروه خودروسازی سایپا در این مسیر گام برداشت و در مراسم رسمی از شاسی بلند شهری زوتی DL۵ رونمایی کرد.

جذابیت‌های زوتی DL۵

برای آنکه بدانیم شاسی بلند شهری زوتی DL۵ تا چه اندازه می‌تواند نیاز‌های لوکس سواران را تامین کند، کافی است به اظهارات قائم مقام مدیرعامل پارس خودرو در امور مهندسی، کیفیت و توسعه محصول نیز که مراسم رونمایی اعلام کرده، توجه کنیم. سیامک شاهسواری با اعلام اینکه زوتی ۵DL با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ به قدرت ۱۴۴ اسب بخار و گشتاور ۲۱۵ نیوتن متر روانه بازار خواهد شد گفت: زوتی ۵DL مجهز به گیربکس اتوماتیک است و از جمله امکانات ایمنی و رفاهی این خودرو می‌توان به کروز کنترل، فرمان برقی، تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک، سیستم ورود بدون کلید، دوربین کمکی دید عقب و سیستم کنترل خودرو در سراشیبی اشاره کرد. قائم مقام مدیرعامل پارس خودرو در خصوص دیگر مزیت‌های شاسی بلند شهری زوتی DL۵ ادامه داد: نمایشگر باد لاستیک‌ها، آینه‌های برقی گرمکن دار جمع شونده، هشدار ترمز اضطراری، سنسور پارک، چراغ‌های خودکار با تنظیم الکترونیکی و روکش چرمی کابین از دیگر مزایای این خودرو است.

تولید خودرو هیبریدی

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اعلام اینکه پارس خودرو، تجربه همکاری با خودروسازان جهانی، چون نیسان و رنو را در کارنامه خود دارد گفت: گروه خودروسازی سایپا به سمت استفاده از موتور‌های جدید و به ویژه موتور‌های برقی رفته، از این رو سال آینده خودروی زوتی ۵DL با موتور هیبرید برقی عرضه می‌شود. محمدعلی تیموری افزود: زوتی ۵DL، در مرحله نخست به صورت سی. بی. یو (خودروی کامل) وارد می‌شود، اما در ادامه به صورت اس. کی. دی (بسته‌ای کامل، شامل همه قطعاتی است که برای تولید وسیله نقلیه باید سوار شود) و سی. کی. دی (قطعات نیمه سوار شده است) عرضه خواهد شد و سپس از سال آینده با تجهیز آن به موتور داخلی، داخلی سازی آن به ۵۰ درصد خواهد رسید. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اعلام اینکه شرکت پارس خودرو به ماهیت گذشته خود که عرضه خودرو مجلل به بازار است، بر می‌گردد، تصریح کرد: به زودی خودروی چانگان یونی وی هیبرید (UNI-V) که یک محصول بسیار مجلل، با تکنولوژی بالا و فول مزایا است، توسط پارس خودرو وارد کشور می‌شود.

پست های پیشنهاد شده

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یازده =